Sisältö

Turvatuotteet, riskinarviointi ja turvallisuuskoulutus elintarvike- ja lääketeollisuuden tarpeisiin

Meiltä saat kattavan valikoiman turvatuotteita, jotka on suunniteltu ottaen huomioon elintarvike-ja lääketeollisuuden erilaiset tarpeet. Ne täyttävät elintarviketeollisuuden lainsäädännön ja standardit.

Tuotteissa on huomioitu hygienian asettamat vaatimukset. Kotelointiluokka on IP 69K. Paikkoihin, joissa pestään usein sekä käytetään erilaisia liuottimia, voidaan kotelon materiaaliksi valita joko ruostumaton teräs tai polyamidi. Turvatunnistimissa käytetään hygieniaystävällistä kosketuksetonta RFID-tekniikkaa ja lisäksi tunnistimet voivat olla yksilöllisesti koodattuja, jolloin niiden ohittaminen on erittäin vaikeaa. Kuiviin pölyäviin alueisiin tai alueisiin, joissa saattaa esiintyä kaasua, löytyy räjähdysvaarallisten tilojen tuotteet EX-hyväksynnällä.

Tunnemme koneturvallisuuden normit sekä niiden soveltamisen tuotantokoneissa. Lisäksi meillä on laaja kokemus elintarvike- ja lääketeollisuuden koneiden riskinarvioinnista. Voimme tarjota siis myös ulkopuolisen näkemyksen yhteistyössä henkilökuntanne kanssa tehtävään riskinarviointiin.

Tarpeen vaatiessa voimme myös tarjota yrityksellenne räätälöidyn koulutuksen koneturvallisuuden normien soveltamiseen käytännössä.

Oheisesta linkistä esite, josta löytyy yleisimpiä elintarviketeollisuudessa käytettyjä tuotteita.

Packing industry / Food and beverages

  

Kysy lisää meidän ammattilaisilta, autamme mielellämme!

Kontekstisarake

Esitteet ja luettelot
Toimialaratkaisut