Sisältö

Suunnan tunnistava magneettikytkin

Schmersalin bistabiilit reed -magneettikytkimet soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa halutaan tunnistaa suunta tai tietää millä alueella ollaan.

Tyypillisissä sovelluksissa magneettikytkimellä todetaan nosturin, nostimen tai siirtovaunun alueelle saapuminen/oleminen, jolloin laitteen nopeutta voidaan rajoittaa ja ohjata muita tarvittavia automaattisia toimintoja.

Toimintaperiaate on kosketukseton, jolloin mekaanista rasitusta ei pääse muodostumaan ja lisäksi se on tunteeton kosteudelle, pölylle ja lialle.

Bistabiileissa magneettikytkimissä magneetin tulee ohittaa kytkin sivusuunnassa. Magneetin ohittaessa kytkimen, sen kärki vaihtaa tilaansa ja jää siihen tilaan. Kärki vaihtaa uudestaan tilaansa, kun magneetti palaa kytkimen ohi. Kytkentäpisteessä on pieni hystereesi. Kärjen toiminta voidaan vaihtaa käänteiseksi vaihtamalla magneetin polariteetti. Magneettikytkintä saa joko NO-, NC- tai NO/NC- kontakteilla.

Edullisia bistabiileita magneettikytkimiä saa useissa eri kotelorakenteissa ja haluttu kytkentäetäisyys saadaan valitsemalla sopiva magneetti.

 

Kysy meiltä lisätietoja!

Kontekstisarake

Tuotelinkit

Suunnan tunnistavat kytkinmallit tunnistat tuotekoodissa olevasta R-kirjaimesta.

Esim. BN 20-11RZ-M16

Magneettitunnistimet

BN20 -magneettitunnistin

BN65 -magneettitunnistin

BN80 -magneettitunnistin

BN31/310 -magneettitunnistin

Kaikki mallit löytyvät täältä

Vaikuttajat

BP21S / BP21N -vaikuttajat (esimerkiksi BN20 kanssa)

BP20S / BP20N -vaikuttajat (esimerkiksi BN20 kanssa)

BP31S / BP31N -vaikuttajat (esimerkiksi BN310 kanssa)

BP34 -vaikuttaja (esimerkiksi BN310 tai BN80 kanssa)

Kaikki vaikuttajat löytyvät täältä