Sisältö

Modulaarisesta PS-kytkinsarjasta rajakytkinratkaisu joka tilanteeseen

Schmersalin PS-kytkinsarjassa (Position detection with System) on tarjolla neljä eri kokoista kytkin runkoa, joihin voidaan vaihtaa haluttu ohjainpää kulloisenkin tarpeen mukaan. Ohjainpäävaihtoehtoja on paljon mikä takaa optimaalisen rajakytkinratkaisun kuhunkin käyttökohteeseen.

PS-kytkinsarjan rajakytkimet ovat ISO 14119 standardin mukaisesti tyypin 1 rajakytkimiä. Kaikki NC-koskettimet ovat pakko-ohjautuvia IEC 60947-5-1 standardin mukaisesti. Käyttämällä määräysten täyttävää turvaohjainta voidaan yhdellä rajakytkimellä saavuttaa PL d suoritustaso ja kahdella rajakytkimellä PL e suoritustaso ISO 13849-1 standardin mukaisesti. Lisäksi kaikki koskettimien avautumiset ovat 2x2 mm ja näin PS-rajakytkimet täyttävät myös EN 81-1 standardin hissikohteissa.

NO ja NC koskettimiksi voidaan valita joko suoratoimiset koskettimet (slow action, T) tai momenttikoskettimet (snap action, Z). Koskettimet saa myös lukitustoiminnolla (latching, -R), jossa koskettimet tilanvaihdossa lukkiutuvat ja lukitus täytyy erikseen kuitata, jotta koskettimet saadaan taas alkuperäiseen asentoonsa. Myös juontokoskettimet (overlapping contacts, -UE) ja porrastetut koskettimet (staggered contacts, -H) ovat mahdollisia. Rajakytkimeen on mahdollista saada maksimissan 3 kosketinta.

PS-sarjan rajakytkimiä saa kuudessa eri kotelorakenteessa, joiden kotelointiluokka on IP66 & IP67. Ohessa kotelorakenteet pähkinäkuoressa.

Irrotettavissa ohjainpäissä on pikakiinnitys, joten ne ovat helposti vaihdettavissa. Alla esitetty ohjainpäiden eri ominaisuudet kootusti.

PS-rajakytkinten valikoima laajenee koko ajan. Tulossa on kullatut koskettimet, laajennu käyttölämpötila (-40ᵒ), EX-versiot räjähdysvaarallisiin olosuhteisiin, ohjainpäät saranaoveen jne. Ilmoittamme näistä sitä mukaan, kun niitä vapautetaan myyntiin.

 

Tarjoamme mielellämme lisätietoa Schmersalin rajakytkimistä ja autamme teitä sopivan tuotteen löytämiseen.

Kysy meiltä lisätietoa ja tarjousta PS-sarjasta!

Yhteystiedot.

Kontekstisarake

PS-sarjan yleisesittely (1:58) PS116-esittely (1:44)