Sisältö

Online-tuoteluettelo - koneturvatuotteiden tiedot yhdestä paikasta

Uusittu Schmersalin Online tuoteluettelo on nyt entistäkin parempi.

Voit hakea haluttua tuotetta porautumalla tuoteluokissa yhä tarkempiin luokkiin, kunnes haluttu tuote löytyy. Hyvät kuvat helpottavat porautumista. Jos taas tiedät suoraan halutun tuotteen tuotenimikkeen tai tuotenumeron, voit hakea tuotetta suoraan sillä.

Kun haluttu tuote on löytynyt, on siitä saatavilla datalehti, käyttöohje, esite sekä tuotteella olevat erilaiset hyväksynnät ja todistukset (TÜV-sertifiointi, ECOLAB-hyväksyntä, EAC- ja CCC-sertifiointi, DNV-GL ja  UL-todistukset, EG-vaatimustenmukaisuusvakuutus, BG-tyyppihyväksyntätodistus, IPA-tiedot, UL-todistus jne.). Lisäksi tuotteesta löytyvät mitta-, kytkentä- ja valokuvat sekä mahdolliset videot. Myös tuotteeseen liittyvät muut tuotteet ja lisävarusteet löytyvät tuotesivulta.

Tuotesivulta on linkit TraceParts- ja CADENAS CAD-tiedostoihin, josta löytyy tuotteen 2D- ja 3D-CAD -kuvat kaikissa käytetyimmissä kuvamuodoissa. Lisäksi sivulla on linkki ePLAN -dataportaaliin, josta saadaan tuotteen tekniset tiedot suunnittelun tarvitsemassa muodossa. Sivulla on myös linkki tuotteen SISTEMA -tietoihin.

Schmersal Online -tuoteluettelo on erinomainen apuväline etenkin suunnittelijalle, sillä sieltä suunnittelija löytää kaiken tiedon turvatuotteesta.

Käy tutustumassa uuteen Online - tuoteluetteloon ja totea sen hyödyllisyys!

Pääset sinne Advancetec Oy:n nettisivujen tuotesivulta klikkaamalla Online - tuoteluettelo kohtaa tai suoraan seuraavasta linkistä:

Online - tuoteluettelo

 

Kysy meiltä lisätietoja!

Kontekstisarake

Esitteet ja luettelot
Toimialaratkaisut