Tutustu tuoteuutuuksiimme ja järjestelmäratkaisuihimme
Saat lisätietoja napsauttamalla tästä.

Olet tässä

Sisältö

Tuotteet ja järjestelmäratkaisut

Schmersalin kehittämä ja tuottama laadukkaiden kytkimien ja kytkinjärjestelmien valikoima on erittäin laaja. Niitä käytetään koneiden ja laitteiden turvajärjestelmissä, teollisuusautomaatiossa ja hissitekniikassa.

Tuotealueet online-luettelossa

Turvakytkentä ja -valvonta

"Turvakytkentä ja -valvonta" osiosta löydät erittäin laajan valikoiman turvakytkimiä turvaovien asennon valvontaan ja vaarapaikkojen ja vaarallisten alueiden kosketuksettomaan suojaukseen. Tarjonta käsittää muun muassa hätäpysäytyspainikkeet, rajakytkimet turvatoiminnolla, turvakytkimet ja jalkakytkimet. Tämän lisäksi Schmersal toimittaa myös turvavalokennoja, turvavaloverhoja ja turvavalopuomeja.

Turvasignaalien käsittely

"Turvasignaalien käsittely" osiosta löydät turvareleyksiköt turvatekniikan erilaisiin toimintoihin (esim. hätäpysäytys- ja suojaovien valvonta) sekä keskitetyt ja hajautetut mikroprosessoripohjaiset järjestelmät. Näihin kuuluvat esimerkiksi säädettävät ja ohjelmoitavat, kompaktit turvaohjaimet, jotka ovat erittäin joustavia.

Automaatiotekniikka

Automaatiotekniikan osiosta löydät kytkimet mekaaniseen asennon tunnistamiseen eri käyttöalueille sekä anturit erilaisilla vaikutusperiaatteilla. Tämän lisäksi Schmersalilla on tarjolla laaja valikoima mikrokytkimiä, rajakytkimiä, jalkakytkimiä sekä merkinanto- ja komentolaitteita.

Ex-kytkimet

Ex-kytkinten osiosta löydät standardinmukaisesti räjähdyssuojatut kytkimet, joita voidaan käyttää kaasu- ja pölyräjähdyksille alttiissa ympäristöissä. Tähän valikoimaan kuuluvat mm. rajakytkimet, turvakytkimet, turvatunnistimet sekä magneettikytkimet.

Hissitekniikka

Hissitekniikan osiosta löydät hissikytkimet erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten esimerkiksi kuilujen, korien ja konehuoneiden valvontaan. Valikoimaan kuuluvat hissien ohjaimet, ovilukot, kerros- ja hienosäätökytkimet, ovien lukkokoskettimet, rajakytkimet, magneettikytkimet, hätäsoittojärjestelmät ja kosketukseton paikannusjärjestelmä USP.

Kontekstisarake

Esitteet ja luettelot
Toimialaratkaisut