Sisältö

Ensimmäisenä maailmassa turvavaloverho Bluetooth-liitynnällä!

Schmersal on ensimmäisenä maailmassa integroinut Bluetooth LE (Low Energy) liitynnän turvavaloverhoille/turvavalopuomeille ja ne ovat nyt saatavilla.

Liityntälaitteena voidaan käyttää tablettia tai Android/Iphone älypuhelinta, lataamalla siihen ”SLC Assist”-sovellus. Eli erillistä PC:tä erikoisohjelmalla ei tarvita. Käyttö on kätevää, sillä etäisyys valoverhoon voi olla useita metrejä. Liitynnän avulla valoverhon/-puomin tilatieto näytetään reaaliajassa. Myös jokaisen säteen voimakkuus vastaanottimessa näytetään reaaliajassa.

Tämä myös mahdollistaa valoverhon/valopuomin suuntauksen käyttöpaikalla ilman erikoistyökaluja. Lisäksi saadaan varmistettua, että valoverho/valopuomin suuntaus on optimaalinen. Bluetooth liitynnän avulla käyttäjä saa valoverholta myös käyttöohjeen ja näkee hälytykset, jotka voidaan myös tallentaa tai lähettää eteenpäin.

Lisäksi nähdään, kuinka kauan valoverho on ollut päällä ja kuinka usein turvalähdöt ovat toimineet. Näin voidaan ennakoida turvalähtöihin mahdollisesti kytketyn turvareleen vaihtotarve ja tarkastella, että turvaverhoa/turvapuomia käytetään järkevästi.

Bluetooth-liityntä on saatavissa valopuomien ja valoverhojen COM-versioihin. COM-versiot ovat käytetyimpiä perusversiota, joihin voidaan valita joko manuaalinen tai automaattinen kuittaus.

Tuote-esitteeseen pääset tästä.

 

Kysy meiltä lisätietoja!

Tyyppikooditaulukot:

(Kuvat suurenevat klikkaamalla)

Kontekstisarake

Tuotevideot