Sisältö

Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan

Yrityskohtaisessa koulutuksessa käydään läpi koneturvallisuuden säädösasiat ja yleiset soveltamiseen liittyvät kysymykset yhdessä sovitussa laajuudessa. Lisäksi koulutuksessa voidaan ottaa Teidän koneisiin tai projektiin liittyviä esimerkkejä, joita käsitellään vuorovaikutteisesti huomioimalla säädösten ohjeistukset ja vaatimukset. Tavoitteena on tuottaa vastauksia ja esimerkkejä, jotka ovat suoraan käytettävissä kyseisiin kohteisiin.

Yrityskohtaisesti toteutettu koulutus on erinomainen tapa keskittyä syvällisesti juuri Teillä esillä oleviin koneturvallisuuden asioihin. Koulutuksella saavutetaan välitön hyöty, unohtamatta kuitenkaan kokonaisuutta, joka on tiedostettava koneturvallisuusratkaisuja suunniteltaessa ja toteuttaessa.

Koulutus voi ajallisesti olla hyvinkin lyhyt, jolloin käsitellään vain juuri sillä hetkellä akuuttia kysymystä tai koulutus voi olla pidempikestoinen, jolloin käsiteltäviin asioihin voidaan ottaa laajemmin aiheita.

Toivottavaa on, että yrityskohtaisista esimerkeistä toimitettaisiin materiaalia etukäteen kouluttajalle, mutta kouluttajalla on kyky reagoida myös koulutuksen aikana esille otettuihin koneturvallisuutta käsitteleviin aiheisiin.

Koulutuksen suunnitteluvaiheessa kouluttaja voi tarvittaessa käydä yrityksessänne tutustumassa koneisiinne sekä niihin liittyviin turvallisuustasoihin ja -haasteisiin.

Yrityskohtaisia koulutuksia toteutetaan sekä koneiden hyödyntäjille (käyttäjille), että koneiden valmistajille.

Koska koulutus toteutetaan joustavasti niin koulutuksen sisältö ja hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Pyydä tarjous!
raimo.hevosmaa@remove-this.schmersal.fi
050 430 5645

 

Kontekstisarake

Asiantuntija ja kouluttaja

Raimo Hevosmaa
FS Eng (TÜV Rheinland, # 11669/15, Machinery)
tec.nicum asiantuntijapalvelut
puh. +358 50 430 5645
raimo.hevosmaa@remove-this.schmersal.fi

Raimo Hevosmaalla on pitkä kokemus koneautomaatiosta ja koneturvallisuuden soveltamisesta. Raimo on koulutukseltaan sähköautomaatioinsinööri (valmistunut 1990) ja hän on toiminut päätoimisena koneturvallisuuden asiantuntijana vuodesta 2010 alkaen. Hän on osallistunut asiantuntijana satoihin riskin arvioinnin tilaisuuksiin ja hänen koneturvallisuuskoulutuksiinsa on osallistunut yli 1500 henkilöä. Raimolla on laaja-alainen kokemus koneiden rakentamisesta ja ylläpidosta, joten hän käsittelee koneturvallisuuden säädösasiatkin käytännönläheisesti.

Raimo Hevosmaalla on Functional Safety Engineering sertifikaatti, FS Eng (TÜV Rheinland #11669/15 Machinery).

 

Tuotevideot
Esitteet ja luettelot