Olet tässä

Sisältö

Tuotantomme

Laatua, joustavuutta ja nopeutta

Tiukat laatuvaatimukset, runsas mallivalikoima ja lyhyet toimitusajat: Nämä ovat keskeiset tekijät, joiden perusteella tuotantolaitoksemme on järjestetty. Tästä syystä oman tuotannon osuus on suuri ja käytettävät teknologiat ovat monipuolisia. Näin pysymme joustavina ja voimme parhaalla mahdollisella tavalla ohjata tuotannon prosessiketjua.

Suuri oman tuotannon osuus

Yli 30 muoviruiskuvalukonetta enimmillään 100 tonnin sulkuvoimalla ovat kellon ympäri toiminnassa Wuppertalin tehtaassa. Keskitetty materiaalinsyöttö ja automaattiset käsittelylaitteet mahdollistavat "miehittämättömän" käytön. Ruiskumallit valmistetaan omalla työvälinetuotannolla.

Kytkimien kotelot ja muut komponentit viimeistellään mekaanisella käsittelyllä. Perinteisen lastuavan työstön rinnalla käytetään myös moderneja CNC-työstökeskuksia.

Elektroniikkatuotanto toteutetaan Wuppertalin ja Wettenbergin tuotantolaitoksissa useilla linjoilla, joilla käytetään juotospastan painokoneita, automaattisia SMD-ladontakoneita, uuneja ja aaltojuotoslaitteistoa. Kaikille elektronisille rakenneyksikköryhmille suoritetaan ennen asennusta laaja-alaiset testit. Testauksessa käytämme manuaalista ja automaattista optista tarkastusta (AOI) sekä laitekohtaisia toimintatestejä.

Asennus ja tarkastus

Koska tuotamme lähes kaikki tuotteet monina erilaisina muunnelmina, monet laitteet asennetaan yhden henkilön toimesta yksittäisissä työpisteissä. Laitesarjoissa, joita tuotetaan suurilla kappalemäärillä, käytetään automaattisia asennussoluja ja -linjoja.

Kaikki loppuasennuspaikat on varustettu testauslaitteilla, joissa testaustulokset tallennetaan keskitettyyn tietokantaan. Näin voidaan nopeasti havaita poikkeamat ohjearvoista ja tarvittaessa ryhtyä korjaustoimenpiteisiin. Testauslaitteet kehitetään ja valmistetaan omalla osastollaan.

Kestävyys velvoittaa

Yli kolmekymmentä vuotta kestävillä tuotteiden elinkaarilla ja sen mukaisella sitoutumisella varaosatoimituksiin vastaamme sekä joustavan että kestävän tuotantostrategian haasteeseen. Edellytykset tähän luomme johdonmukaisella standardoinnilla ja tarkalla dokumentoinnilla.

Kansainvälinen yhteistyö

Schmersal-ryhmällä on tällä hetkellä tuotantoa seitsemässä maanosassa kolmella mantereella. Viimeksi tuotantoryhmään liitettiin vuoden 2014 alussa uusi tehdas Ranjangaonista Intiasta. Kansainvälisesti noudatamme periaatetta tyydyttää paikallisten markkinoiden vaatimukset paikallisesti tapahtuvalla tuotannolla ja taata samalla tuotevalikoimien maailmanlaajuisesti yhtenäinen laatu. Johtavassa roolissa on tällöin Wuppertalin emotehdas "lead factory" ja se työskentelee yhteistyössä muiden tuotantolaitosten kanssa prosessien jatkuvassa optimoinnissa. Kaiken perustana on yhtenäinen konekanta Euroopan, Amerikan ja Aasian tehtaissa.