Sisältö

Maailmanlaajuisen verkostomme tuella parhaita koneturvallisuuden asiantuntija- ja koulutuspalveluja

tec.nicum tarjoaa asiantuntevaa, tuotteesta ja valmistajasta riippumatonta neuvontaa kaikissa kone- ja työturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä

Asiakkaitamme ovat koneiden

·       valmistajat

·       integroijat

·       modernisoijat

·       hyödyntäjät (koneiden omistajat)

·       muut tahot, jotka vastaavat koneiden turvallisuudesta

 

Koneturvallisuuspalveluihimme sisältyy muun muassa riskien arvioinnin ohjaus, riskien hallinta, suunnitelmat riskien poistamiseen ja pienentämiseen sekä kelpuutus.

Tutustu tarkemmin palveluihimme 

 

Koneturvallisuuskoulutuksissa osallistujat perehtyvät viimeisimpiin koneturvallisuusmääräyksiin ja standardeihin sekä niiden käytännön toteutuksiin. 

Tutustu tarkemmin koulutuksiimme 

Riippumattomuus takaa laadun

Schmersalin itsellisessä liiketoimintayksikössä toimiessaan tec.nicum asiantuntijat ovat komponentti- ja laitevalmistajista riippumattomia toimijoita tarjoten asiakkailleen lakien ja standardien soveltamiseen perustuvaa puolueetonta osaamista. Asiantuntijamme valitsevat yhdessä asiakkaan kanssa heidän sovellukseen parhaiten sopivat laadukkaat ratkaisut.

150 koneturvallisuuden asiantuntijaa ympäri maailmaa

tec.nicum on Schmersal Group​:n maailmanlaajuinen yksikkö, joka tarjoaa palveluita yli 150 sertifioidun koneturvallisuusasiantuntijan voimin globaalisti kaikkialle teollisuuteen.

 

Tutustu kansainväliseen Safety Service palvelutarjontaan osoitteessa 

www.tecnicum.com

Kontekstisarake

Asiantuntija ja kouluttaja

Raimo Hevosmaa
FS Eng (TÜV Rheinland, # 11669/15, Machinery)
tec.nicum asiantuntijapalvelut
puh. +358 50 430 5645
raimo.hevosmaa@remove-this.schmersal.fi

Raimo Hevosmaalla on pitkä kokemus koneautomaatiosta ja koneturvallisuuden soveltamisesta. Raimo on koulutukseltaan sähköautomaatioinsinööri (valmistunut 1990) ja hän on toiminut päätoimisena koneturvallisuuden asiantuntijana vuodesta 2010 alkaen. Hän on osallistunut asiantuntijana satoihin riskin arvioinnin tilaisuuksiin ja hänen koneturvallisuuskoulutuksiinsa on osallistunut yli 1500 henkilöä. Raimolla on laaja-alainen kokemus koneiden rakentamisesta ja ylläpidosta, joten hän käsittelee koneturvallisuuden säädösasiatkin käytännönläheisesti.

Raimo Hevosmaalla on Functional Safety Engineering sertifikaatti, FS Eng (TÜV Rheinland #11669/15 Machinery).

 

Tuotevideot
Esitteet ja luettelot