Olet tässä

Sisältö

Me luomme turvallisuutta

Teemme työtä turvallisen työympäristön hyväksi

Schmersal-yritysryhmä on jo monien vuosien ajan panostanut tuotteillaan työpaikkojen turvallisuuteen. Erilaisista mekaanisesti ja kosketuksettomasti toimivista kytkimistä on syntynyt maailmanlaajuisesti suurin turvakytkimien ja turvakytkentäjärjestelmien valikoima ihmisten ja koneiden suojaamiseen. Uudessa online-luettelossamme tämä valikoima esitellään kokonaisuudessaan.

Jo noin kahdenkymmenen vuoden ajan turvallisuus ja tuottavuus eivät ole enää olleet toistensa vastakohtia. Viranomaisten ja eri laitosten tarkan seurannan alaisuudessa moderneja turvajärjestelmiä on integroitu koneisiin kitkattoman tuotantoprosessin tukemiseksi. Näin turvajärjestelmien valmistajilla on tärkeä rooli humaanin työympäristön luomisessa, jossa koneet vähentävät raskaiden ja yksitoikkoisten töiden osuutta altistamatta työntekijöitä vaaroille ja riskeille.

Turvallisen työympäristön näkymän motivoimina Schmersal-ryhmän kehitysinsinöörit suunnittelevat yhä uusia laitteita ja järjestelmiä kaikkiin kuviteltavissa oleviin käyttötilanteisiin. Tässä työssä keskitymme kolmeen liiketoiminta-alaan, hissitekniikkaan, automaatiotekniikkaan ja turvatekniikkaan. Meillä on kaikilla kolmella alueella tietotaitomme, innovaatiovoimamme ja laajan valikoimamme ansiosta johtava asema. Uudet turvakonseptit vaativat uusia järjestelmäratkaisuja ja edellyttävät uusien tunnistusperiaatteiden integrointia sekä uusien tiedonsiirtoväylien ja niiden arviointien kehittämistä. Myös koneturvallisuuteen liittyvä laajeneva standardisto ja ohjeisto muuttavat koneiden valmistajien ja käyttäjien ajattelua. 

Nämä ovat Schmersal-yritysryhmälle asettuvia nykypäivän ja tulevaisuuden haasteita kone- ja laitevalmistajien kumppanina.

Kontekstisarake

Tietoa Schmersal-yrityksestä

Schmersal-ryhmä on kehittänyt ja tuottaa noin 15 000 erilaista turvatuotetta ja se on tällä valikoimallaan alan suurimpia toimittajia maailmassa.

Tarjoamme alan asiantuntijana ja pätevänä palvelujen toimittajana myös järjestelmäratkaisuja koneiden ja laitteistojen automatisointiin ja turvallisuuteen. Yli 1900 työntekijää yli 20 maassa toteuttavat päivittäin yhdessä asiakkaiden kanssa tulevaisuuteen suuntautuvia turvallisuusteknisiä ratkaisuja.

Schmersal yrityksen pääkonttori Wuppertalissa