Sisältö

BDF200 ohjauspainikekotelolla hallinnoit mitä tahansa turvalukkoa

BDF200 on ohjauspainikekotelo turvalukkojen ohjaukseen. Se soveltuu käytettäväksi minkä tahansa turvalukon kanssa. Erillisenä komponenttina se on helppo asentaa paikkaan, josta näkee selvästi koko tuotantoprosessin. BDF200 on valmis kompakti ohjauspainikekotelo, jolla on myös helppo toteutaa erilaisia koneen ohjauksia.   

Ohjauspainikekotelossa on neljä paikkaa, joihin voidaan valita haluttu toiminto. Saatavissa olevat ohjauselementit ovat: hätäseispainike, painike, merkkivalo, valopainike, kääntökytkin ja avainkytkin. Paikka voidaan jättää myös käyttämättä, jolloin sen kohdalle tulee "blanco"-peitelevy.

Yleensä ylimmäksi valitaan hätäseispainike, joka pääsääntöisesti pitää olla koneen sisään- ja ulosmenokohdissa. Hätäseispainikkeen saa joko suojakauluksella tai ilman. Sen alla voi olla, vaikkapa eri väriset valopainikkeet, esimerkiksi valkoinen alueelle pyyntöä varten, sininen kuittausta varten ja keltainen jotain muuta haluttua toimintoa varten. Mikäli kaikkia paikkoja ei tarvita, voi käyttämättömän paikan kohdalle laittaa blancon suojan.

Lisäksi ohjauspainikekotelon päälle on mahdollista saada LED-valo. LED voidaan esimerkiksi sytyttää kaikkiin BDF-ohjauspainikekoteloihin, kun hätäseispainiketta on painettu ja vilkuttaa siinä yksikössä, jossa painallus on tehty. Tai sitten LED sytytetään vain siinä yksikössä, jossa hätäseispainiketta on painettu. Perusversiossa hätäseispainikkeessa on aina 2NC & 1NO koskettimet. Muiden paikkojen koskettimiksi voidaan valita joko 1NO & 1NC tai 2NO kullatut koskettimet. Ohjauspainikekotelosta löytyy myös versiot ASi-liitynnällä sekä omat mallit SFB Safety Field Box käyttöön.

Kapea ohjauspainikekotelo on ideaalinen asennettavaksi 40 mm turva-aitaelementtiin. Liityntä tehdään joko ruuviliitoksilla tai helposti, nopeasti ja virheettömästi 12-pinnisen M12-liittimen avulla. Laitteen mukana tulee merkkauskilvet, joihin voidaan merkitä käytössä olevat toiminnot. Lisävarusteena on myös saatavana asennuslevyt, joilla BDF200 ohjauspainikekotelo ja AZM201 turvalukko ja kahvapaketti saadaan helposti asennettua aitaprofiiliin. BDF200 ohjauspainikekoteloihin saatavana myös erillinen värikansikitti valopainikkeille BDF-U200-PBC (103007780), värit YE, RD, GN, BU, WH, BK. Tämä kitti sisältyy joihin BDF200 tuotteisiin merkinnällä optio 2875.

Kysy meiltä lisätietoja!

Ohjauselementit

Tyyppikooditaulukot:

(Kuvat suurenevat klikkaamalla)

BDF200-NH koskettimet:

(Kuvat suurenevat klikkaamalla)

Kontekstisarake

Tuotevideo
BDF200 ohjauspainikekotelo (2:14)