Sisältö

Rosterinen BNS40S magneettiturvatunnistin hygienisiin ja vaativiin olosuhteisiin.

Schmersalin rosterinen BNS40S magneettiturvatunnistin on suunniteltu käytettäväksi hygienisiin ja vaativiin ympäristöolosuhteisiin. Nyt tunnistinta on lisäksi saatavana myös EX-malleina räjähdysvaarallisiin olosuhteisiin.

Rosterikotelon ansiosta turvatunnistin kestää hyvin korroosiota ja erilaisia pesuaineita. Kosketukseton toimintaperiaate takaa pitkän käyttöiän. Turvatunnistimessa on ”food safe” kaapeli, kotelointiluokka on IP69K ja sillä on ECOLAB-hyväksyntä, joten se on erinomainen valinta erilaisiin elintarviteollisuuden käyttökohteisiin.

BNS40S turvatunnistimien kanssa on käytettävä koodattuja BPS40S vaikuttajia. BPS40S-1 vaikuttaja asennetaan samaan tasoon tunnistimen kanssa kun taas BPS40S-2 vaikuttaja  90° kulmaan tunnistimeen nähden. Tunnistimen ja vaikuttajan kiinnitys voidaan tehdä joko läpirei`istä tai piiloasenteisesti tunnistimen ja vaikuttajan takana olevistä kierteisistä rei`istä, jolloin saadaan tasainen pinta, johon lika ei jää kiinni.

Tunnistimissa on 2NC ja 1NO koskettimet ja sillä on mahdollisuus saavuuttaa suoritustaso PL e. Uutuutena BNS40S turvatunnistinta saa nyt myös Ex-versiona ja ne soveltuvat zone 2 ja 22 räjähdyssuoja-alueille.

Lisävarusteena on saatavana samaan kotelorakenteeseen rakennettu RM40S kiinnipitomagneetti, jonka avulla ovi/luukku saadaan pidettyä kiinni tärisevissä olosuhteissa. Kiinnipitovoima on 25N, 35N tai 60N riippuen asennustavasta.

Tyyppikooditaulukot, klikkamalla kuva aukeaa suuremmaksi

Kontekstisarake