Sisältö

Turvareleet puolijohdeturvalähdöillä (STOP 0)

SRB-E-201ST ja SRB-E-201LC turvareleiden turvatoimintojen tulot voivat olla hätäseispainikkeita, turvalukkoja, köysihätäpysäyttimiä, rajakytkimiä, turvasaranoita, magneettiturvatunnistimia, RFID-turvatunnistimia, valosähköisiä turvatuotteita, sekä OSSD-turvatunnistimia. Lisäksi SRB-E-201ST turvareleeseen voidaan kytkeä myös kaksinkäsinhallintalaitteita ja releen puolijohdeturvalähtöjen kytkentäkyky on jopa 5,5 A. SRB-E-201LC turvareleen puolijohdeturvalähtöjen kytkentäkyky on 2,0 A. Turvatulot voivat olla joko yksikanavaisia (NC), kaksikanavaisia (2NC) tai antivalentteja (1NO & 1NC).

Turvareleissä voi olla joko manuaalinen tai automaattinen kuittaus/resetointi. Manuaalisessa kuittauksessa on tarvittaessa reunan tunnistus eli kuittaus/koneen käynnistys tapahtuu silloin kun painike vapautetaan. Näin käyttäjä ei voi ”kiilata” painiketta pohjaan.

Molemmissa turvareleissä on 2 puolijohdeturvalähtöä (STOP 0) ja 1 puolijohde tilatietolähtö ja molempien releiden käyttöjännite on 24 VDC. Kytkentöjä molemmissa releissä voi olla jopa 60 kytkentää minuutissa. Releitä saa joko ruuvi- tai jousiliitoksilla.

Kytkentä esimerkkejä

Kontekstisarake