Sisältö

RSS36 - turvatunnistin

RFID-turvatunnistin voidaan tarvittaessa koodata yksilöllisesti ja tämän ansiosta turvatunnistin on lähes mahdoton ohittaa. Yksilöllinen koodaus voi olla joko kertaalleen tai useamman kerran ohjelmoitava. Ohjelmointiin ei tarvita mitään erillistä työkalua. Turvatunnistimien luotettavuustaso on PL e/SIL3 ja niissä on kaksi PNP-turvalähtöä (OSSD) ja yksi PNP-diagnostiikkalähtö.

Tarvittaessa turvatunnistimet on mahdollista ketjuttaa sarjaan, jolloin säästetään turvareleiden määrässä tai turvalogiikan turvatuloista. Ketjuttaminen ei alenna tunnistimen luotettavuutta (PL/SIL).

Kotelointiluokka IP 69K ansiosta turvatunnistinta voidaan käyttää erityisen vaativissa olosuhteissa. Turvatunnistimella on lisäksi ECOLAB -hyväksyntä, jonka ansiosta se soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuuteen. Saatavana myös versiona, jossa on kiinnipitomagneetti ja näin luukku/ovi pysyy kiinni myös tärisevissä olosuhteissa. Kolmivärisen ledin ansiosta turvatunnistimen tila on helppo nähdä.

Vaikuttajat sekä oheistuotteet tilattava erikseen. Oheistuotteina on saatavana esimerkiksi tiivistyssarja ja kaapeleita, myös IP69 suojattuja kaapeleita.

Myös RSS36 turvatunnistin on saatavana ASi- ja SD-sarjaliikenneliitynnöillä.

Tyyppikooditaulukot RSS36:

(Kuvat suurenevat klikkaamalla)