Sisältö

RSS16-sarja

RFID-turvatunnistin voidaan tarvittaessa koodata yksilöllisesti ja tämän ansiosta turvatunnistin on lähes mahdoton ohittaa. Yksilöllinen koodaus voi olla joko kertaalleen tai useamman kerran ohjelmoitava. Ohjelmointiin ei tarvita mitään erillistä työkalua. Turvatunnistimien luotettavuustaso on PL e/SIL3 ja niissä on kaksi PNP-turvalähtöä (OSSD) ja yksi PNP-diagnostiikkalähtö.

Tarvittaessa turvatunnistimet on mahdollista ketjuttaa sarjaan, jolloin säästetään turvareleiden määrässä tai turvalogiikan turvatuloista. Ketjuttaminen ei alenna tunnistimen luotettavuutta (PL/SIL).

Tämän turvatunnistimen kotelorakenne on sama kuin Schmersalin suositussa AZ 16-kytkinsarjassa. Vaikuttaja voidaan tuoda tunnistimelle kolmesta eri suunnasta, mikä mahdollistaa monipuoliset asennusvaihtoehdot.
Kaapelien läpiviennit kolmesta eri suunnasta sekä iso kytkentäkotelo mahdollistaa turvatunnistimen helpon ketjutuksen itse turvatunnistimessa. Myös tätä turvatunnistinta on saatavana versiona, jossa on luukun/oven kiinnipitomagneetti. Kolmivärisen ledin ansiosta turvatunnistimen tila on helppo nähdä.

Vaikuttajat ja oheistarvikkeet tilattava erikseen.

Saatavana myös SD-sarjaliikenneliitynnällä sekä EX-versiona räjähdysvaarallisiin tiloihin. EX vesiosta lisätietoja täältä.

(Kuvat suurenevat klikkaamalla)

Tyyppikooditaulukot RSS16:

(Kuvat suurenevat klikkaamalla)