Sisältö

Turvareleet turvakoskettimilla (STOP 0)

SRB-E-301ST ja SRB-E-301MC turvareleiden turvatoimintojen tulot voivat olla hätäseispainikkeita, turvalukkoja, köysihätäpysäyttimiä, rajakytkimiä, turvasaranoita, magneettiturvatunnistimia, RFID-turvatunnistimia, valosähköisiä turvatuotteita, sekä OSSD-turvatunnistimia. Lisäksi SRB-E-301ST turvareleeseen voidaan kytkeä myös turvamattoja.

Turvatulot voivat olla joko yksikanavaisia (NC), kaksikanavaisia (2NC). SRB-E-301MC, ainoana SRB-E -sarjan releenä, ei hyväksy antivalenttituloja (1NO & 1NC).

Turvareleissä voi olla joko manuaalinen tai automaattinen kuittaus/resetointi. Manuaalisessa kuittauksessa on SRB-E-301ST mallissa tarvittaessa reunan tunnistus eli kuittaus/koneen käynnistys tapahtuu silloin kun painike vapautetaan. Näin käyttäjä ei voi ”kiilata” painiketta pohjaan. SRB-E-301MC mallista kuittauksen reunantunnistusta ei ole.

Molemmissa turvareleissä on 3 turvakosketinlähtöä (STOP 0) ja 1 kosketin tilatietolähtö ja molempien releiden käyttöjännite on 24 VAC/DC. Releitä saa joko ruuvi- tai jousiliitoksilla.

Kytkentä esimerkkejä

Kontekstisarake