Sisältö

Kiina/Shanghai

Intensiivisen valmisteluvaiheen jälkeen perustettiin vuonna 1999 tuotantolaitos Kiinan kasvaville markkinoille ja sitä on sen jälkeen useaan kertaan laajennettu.

Jatkuva kasvu edellytti kokonaan uuden laitoksen rakentamista Qingpuhun Shanghaihin, joka valmistui ja avattiin vuonna 2014. Schmersal rakennutti pinta-alaltaan 16 000 m² tontille Industrial Switchgear Shanghai Co. Ltd. (SISS) rakennuskompleksin, jossa on 9500 m² tuotantopinta-ala, suuri 4000 m² varasto ja viisikerroksinen hallintorakennus 1700 m² hyötypinta-alalla. Rakennus rakennettiin eurooppalaisten standardien mukaisesti ja se on varustettu modernilla ympäristöä säästävällä tekniikalla, esim. lämmitys on toteutettu maalämpölaitteistolla.

Noin 150 työntekijää asentaa ja valmistaa siellä raja- ja turvakytkimiä sekä hissikytkimiä Itä-Aasian markkinoille.  Oma tutkimuskeskus muuntaa vuodesta 2008 lähtien rakenneyksikkösarjoja asiakaskohtaisten toiveiden mukaisesti. Lisäksi Schmersalilla on Kiinan teollisuuskeskuksissa useita myyntitoimistoja.

  • Perustamisvuosi: 1999
  • Työntekijämäärä: 150

Painopisteet:

  • Turva-, automaatio- ja hissitekniikan kytkimien kehitys ja valmistus Aasian markkinoille

Kontekstisarake

Toimitusjohtaja

Michele Seassaro