Sisältö

Edulliset kosketuksettomat RFID-turvatunnistimet

Siirry kosketuksettomaan turvatunnistustekniikkaan ja tutustu Schmersalin RSS-turvatunnistintuotesarjaan.

Kolme eri kotelorakennetta mahdollistavat erittäin monipuoliset asennusvaihtoehdot ja RFID-tekniikan ansiosta toimintatapa on kosketukseton lisäten turvatunnistimen käyttöikää.

RFID-turvatunnistin voidaan tarvittaessa koodata yksilöllisesti ja tämän ansiosta turvatunnistin on lähes mahdoton ohittaa. Turvatunnistimien luotettavuustaso on PL e/SIL3 ja niissä on kaksi PNP-turvalähtöä (OSSD) ja yksi PNP-diagnostiikkalähtö.

Tarvittaessa turvatunnistimet on mahdollista ketjuttaa sarjaan, jolloin säästetään turvareleiden määrässä tai turvalogiikan turvatuloista. Ketjuttaminen ei alenna tunnistimen luotettavuutta (PL/SIL).

RSS 260-sarja: Pienin RFID-turvatunnistin ahtaisiin paikkoihin. Tunnistimeen on saatavissa kolme erikokoista vaikuttajaa, mikä mahdollistaa erittäin monipuoliset asennusvaihtoehdot.

RSS 36-sarja: Kotelointiluokka IP 69K ansiosta turvatunnistinta voidaan käyttää erityisen vaativissa olosuhteissa. Turvatunnistimella on lisäksi ECOLAB -hyväksyntä. Saatavana myös versiona, jossa on kiinnipitomagneetti. Näin luukku/ovi pysyy kiinni myös tärisevissä olosuhteissa.

RSS 16-sarja: Tämän turvatunnistimen kotelorakenne on sama kuin Schmersalin suositussa AZ 16-kytkinsarjassa. Vaikuttaja voidaan tuoda tunnistimelle kolmesta eri suunnasta. Kaapelien läpiviennit kolmesta eri suunnasta sek iso kytkentäkotelo mahdollistaa turvatunnistimen helpon ketjutuksen itse turvatunnistimessa. Myös tätä turvatunnistinta on saatavana versiona, jossa on luukun/oven kiinnipitomagneetti.

 

Pyydä lisätietoja, tarjous tai esittelykäynti – me autamme sinua löytämään oikean tuotteen juuri sinun tarpeisiisi!

Yhteystiedot

Kontekstisarake