Sisältö

Tutustu viimeisimpiin koneturva-iskuihimme!

Olemme koonneet näihin koneturva-iskuihin tiivistetysti kaiken oleellisen tiedon iskun aiheesta. Tiivistetyn yhteenvedon, suorien tuotelinkkien, esitteiden, käyttöohjeiden, videoiden ja tyyppikooditaulukkojen avulla on helppo valita sopiva ratkaisu kulloiseenkin käyttökohteeseen.

Olemme myös lisänneet suorat linkit Vantaan varastomallien tuotetietoihin. Nämä tuotteet on siis mahdollista saada todella nopealla toimitusajalla.

Haluatko saada koneturva-iskut suoraan sähköpostiisi? Tästä linkistä voit tilata postituksen koneturva-iskuistamme sekä uutiskirjeemme ja näin varmistat, että sinulla on viimeisin tieto henkilö- ja koneturvallisuuden uusista tuulista.

MZM 100 turvamagneettilukko on erinomainen valinta elintarvike- ja lääketeollisuuden kohteisiin

MZM100 magneettiturvalukon ja sen vaikuttajan muovikotelot on muotoiltu sileäksi, joten ne on helppo pitää puhtaana. Tämän turvalukon toimintaperiaate on sähkömagneettinen eikä siinä ole liikkuvia osia, joten likaa ei pääse kerääntymään osien sisään ja sen takia tämä lukko soveltuukin erinomaisesti elintarvike- ja lääketeollisuuteen.

Lue lisää tästä sähkömagneettisesta turvalukosta.

Tietopaketti turvalukituksen suunnitteluun

Koneita suunnitellessa lähtökohtana on se, ettei siitä aiheudu vaaraa käyttäjälleen. Jos kuitenkin tästä joudutaan tinkimään, niin käyttäjän turvaamisessa täytyy kääntyä turvatuotteiden pariin. Esimerkiksi turvalukituksen osalta on monta asiaa, joihin täytyy perehtyä ja kiinnittää huomiota.

Tässä koneturva-iskussa perehdytään turvalukitukseen ja siihen mitä sitä suunniteltaessa tulee huomioida.

Tästä pääset tutustumaan turvalukitukseen.

Hätäseispainikkeet paikkaan kuin paikkaan!

Koneturvallisuusnormien (lait ja standardit) mukaan jokaisessa koneessa on oltava menettely nopeaan koneen pysäyttämiseen ja energian poistamiseen. Useimmiten teollisuuden koneissa tämä toteutetaan hätäseispainikkeilla.

Lue lisää!

Kaksi turvarelettä yhdessä turvareleessä

Schmersalin SRB-E-402ST turvareleellä saat toteutettua kaksi turvatoimintoa yhdellä turvareleellä.

Lue lisää!

RFID-tunnistin nyt myös EX-versiona

Schmersal on tuonut markkinoille ensimmäisen RFID-tekniikalla toteutetun turvatunnistimen, jolla on EX-hyväksyntä. Hyväksyntä kaasulle on zone 2 / categoria 3G ja pölylle zone 22 / categoria 3D.

Lue lisää.

Kontekstisarake

Esitteet ja luettelot
Toimialaratkaisut