Sisältö

06.04.2022

Haemme Solution Sales Manageria

Koneturvallisuus on kasvussa ja on jatkossa entistäkin merkityksellisempi ala.
Nyt sinulla on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi markkinajohtajalla, joka hakee vahvistusta myyntitiimiinsä

 

Schmersalin myynti Suomessa on vahvassa kasvussa ja haemmekin laadukkaiden koneturvallisuusratkaisujen myyntiin osaavaa sekä myyntihenkistä Solution Sales Manageria. Asiakaskuntamme koostuu johtavista laitevalmistajista, suunnittelutoimistoista, kunnossapitoyrityksistä, loppukäyttäjistä sekä jälleenmyyjistä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki konsernimme koneturvatuotteet ja -palvelut.

Tärkein tehtäväsi on kehittää nykyisiä asiakkuuksiamme. Työssäsi tapaat asiakkaitamme, ratkot heidän haasteitaan ja kehität heidän osaamistaan koneturvallisuudessa entisestään. Tunnistat myös mahdollisia uusia asiakkaita ja saat tukea työhösi alan kokeneilta ammattilaisilta. Teet merkityksellistä työtä parantaen asiakkaidemme työntekijöiden ja prosessien turvallisuutta erinomaisilla ratkaisuillamme.

Työssäsi tapaat asiakkaitamme Suomessa ja osallistut koulutuksiin Saksassa. Sinulle tarjoutuukin loistava mahdollisuus kehittyä todelliseksi koneturvallisuuden huippuosaajaksi Suomessa ja konsernissamme. Tärkeintä työssäsi ei ole tehdä maksimaalista määrää asiakastapaamisia, vaan varmistaa laadukas ja tuloksellinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Kannustamme tiimiläisiämme hyvään yhteistyöhön, innostavaan ja viihtyisään työyhteisöön sekä aitoon asiakaskeskeisyyteen.

Odotamme sinulta teknisen koulutuksen (insinööri, DI) lisäksi kokemusta ratkaisumyynnistä. Arvostamme aiempaa työkokemustasi erityisesti kone- ja automaatioteollisuudesta, muiden teollisuusalojen tuntemus on eduksi. Työkielemme ovat suomi ja englanti.

Schmersal on saksalainen perheyhtiö, joka pitää hyvää huolta henkilökunnastaan. Tehtävä on kiinteäpalkkainen ja vakituinen kokopäivätyö, jossa sinulla on myös bonusmahdollisuus. Työsuhde-etuihin kuuluvat myös mahdollisuus täysautoetuun, puhelinetu, työterveyshuolto sekä ateria-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointisetelit. Toimimme Vantaan Business Parkissa (Äyritie 12), jossa modernin toimiston lisäksi löytyvät mm. kuntosali sekä muut business parkin palvelut.

Toivottavasti kiinnostuit! Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.4.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com (viite FI-16890). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultit Hilla Sundström (+358 40 015 8259) perjantaina 8.4. klo 09.00-10.00 ja keskiviikkona 11.4. klo 15.00-16.00 ja Markku Leskinen (+358 500 637 003).
 

Schmersal Finland on saksalaisen Schmersal GmbH:n tytäryhtiö Suomessa. Schmersal-ryhmä tarjoaa maailmanlaajuisesti laajan valikoiman henkilö- ja koneturvallisuuteen liittyviä turvatuotteita ja -järjestelmiä.

Tuotetarjonta kostuu 15 000 tuotteesta, joihin kuuluu muun muassa turvatuotteet, turvalukot, turvatunnistimet, turvavalokennot, valopuomit, hätäpysäytyspainikkeet ja turvatoiminnolla varustetut ohjauslaitteet. Näiden lisäksi Schmersal kehittää ja tuottaa turvareleyksiköitä ja ohjelmoitavia turvaohjaimia.

Schmersal-ryhmä tarjoaa alan asiantuntijana ja pätevänä palvelujen toimittajana myös järjestelmäratkaisuja koneiden ja laitteistojen automatisointiin ja turvallisuuteen. Yli 1900 työntekijää yli 20 maassa toteuttavat päivittäin yhdessä asiakkaiden kanssa tulevaisuuteen suuntautuvia turvallisuusteknisiä ratkaisuja. Schmersal Finlandin (aiemmalta nimeltään Advancetec Oy) liikevaihto vuonna 2021 oli n. 2,4 M€ ja ammattitaitoista henkilöstöä on 5. Lisätietoja yrityksestä: www.schmersal.fi.

Kontekstisarake