Olet tässä

Sisältö

Tietosuojalausuma

Johdanto / Työntekijöiden salassapitovelvollisuus

Henkilötietojesi suojaaminen on tärkeä osa jokapäiväistä työtämme. Sen vuoksi haluamme tässä yhteydessä selvittää verkkosivustomme tietosuojaperiaatteet. Ne perustuvat Saksan liittotasavallan tietosuojalakiin (BDSG) ja muihin tietosuojaoikeuden säädöksiin.
Tietojen suojaaminen on meille myös yrityksen sisäisesti tärkeä tehtävä. Olemme nimenomaisesti velvoittaneet työntekijämme noudattamaan salassapitovelvollisuutta sekä tietosuojaoikeuden säädöksiä.
Tämän verkkosivuston tiedot on koottu erittäin huolellisesti. Oikeellisuudesta ja täydellisyydestä ei siitä huolimatta voi antaa mitään takeita. Sen vuoksi emme vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat näiden verkkosivujen käytön yhteydessä. Käyttäjän ja meidän välille ei muodostu verkkosivujen käytön yhteydessä minkäänlaista sopimuksellista suhdetta.

Henkilötiedot

Henkilötiedot ovat tietosuojan kannalta tärkeitä. Nämä ovat BDSG:n § 3 kohdan 1 mukaisesti määrätyn ja määritettävän luonnollisen henkilön yksittäisiä tietoja henkilökohtaisista tai tosiasioihin liittyvistä olosuhteista. Näihin lukeutuvat erityisesti tiedot kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero, mutta myös joidenkin tuomioistuinratkaisujen mukaisesti käyttötiedot kuten IP-osoite.

Tietojen keruun käyttö ja tarkoitus

Verkkosivujemme käyttöä varten ei periaatteessa tarvitse luovuttaa henkilötietoja. Palvelujemme suorittamista varten tarvitsemme kuitenkin henkilötietojasi. Toimeksiantojen yhteydessä keräämme, tallennamme ja käytämme henkilötietojasi vain niiltä osin, kun se on välttämätöntä palvelujemme suorittamiseksi ja sopimuksen täyttämiseksi. Tämä koskee myös tiedotemateriaalien lähettämistä, tarjousten laatimista ja kysymyksiin vastaamista.
Verkkosivustoamme käytettäessä tallennamme tilastojen laatimistarkoituksessa tietoja kuten käyttöjärjestelmä, selaimesi, IP-osoite (aiemmin avatun verkkosivun - viite-URL) ja kellonaika. Näitä tietoja keräämme ainoastaan tilastollisiin tarkoituksiin Internet-läsnäolomme optimoimiseksi. Lisäksi pidätämme oikeuden käyttää näitä tietoja järjestelmän väärinkäytön tapauksessa väärinkäytön syiden ja aiheuttajien selvittämiseksi.
Haluamme korostaa, että Internetissä tapahtuvan tiedonsiirron (esim. sähköpostiviestinnän suhteen) ei taata mitään turvallista siirtoa. Sen vuoksi arkaluonteisia tietoja ei pidä siirtää ollenkaan tai ne pitää siirtää vain turvallisen yhteyden kautta tai koodattuina.
Muita henkilötietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite, ei rekisteröidä verkkosivuston käytön yhteydessä, ellet itse luovuta näitä tietoja vapaaehtoisesti esimerkiksi palvelutiedustelujen, mielipidetutkimusten, kilpailujen tai tietopyyntöjen yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan sen maan lakisääteisten määräysten mukaisesti, jossa yrityksellämme on toimipaikka.

Tietojen välittäminen ulkopuolisille

Tietoja ei koskaan välitetä ulkopuolisille, mikäli se ei ole palvelujen suorittamiselle tai sopimuksen toteuttamiselle välttämätöntä. Viranomaisille ja muille valtiollisille elimille tietoja annetaan vain laillisen tiedottamisvelvollisuuden puitteissa tai oikeusistuimien päätösten perusteella.
Toimivaltaisen viranomaisen määräyksestä saamme yksittäistapauksessa välittää näitä tietoja, mikäli niitä tarvitaan lain toteuttamisen valvontatarkoituksiin, vaaran torjumiseen, operatiivisten turvallisuusviranomaisten laillisten tehtävien tai armeijan vastatiedustelutoimien suorittamiseen tai henkisen omaisuuden turvaamiseen.

Lasten ja nuorten tiedot

Alle 18 vuotiaat henkilöt eivät saa välittää meille mitään henkilötietoja ilman vanhempien tai huoltajien lupaa. Tietoisesti emme pyydä, kerää tai luovuta ulkopuolisille lasten tai nuorten henkilöiden tietoja.

Suojaustoimet

Meillä olevien henkilötietojen suojaamiseksi asiattomien pääsyltä ja väärinkäytöksiltä olemme toteuttaneet laajoja teknisiä ja käyttöön liittyviä toimenpiteitä. Suojausmenetelmämme vahingoittamisen, tuhoamisen tai asiattomien pääsyn varalta tarkastetaan säännöllisesti ja mukautetaan teknologisen kehityksen mukaisesti.

Linkit

Tällä verkkosivustolla on linkkejä ulkopuolisille sivuille. Kun napsautat tällaisia linkkejä, sinun on oltava tietoinen siitä, että useimmissa tapauksissa näiden verkkosivujen protokollassa ilmenee myös IP-osoite. Tämä tietosuojalausuma koskee vain tätä verkkosivustoa, ei ulkopuolisia verkkosivuja.

Tietojen luovuttaminen ja peruuttaminen

Saat koska tahansa maksutta ja ilman syyn ilmoittamista tiedot meille tallennetuista tiedoistasi. Voit koska tahansa estää, korjata tai poistaa keräämämme tietosi ja kieltää tietojen keräämisen ja tallentamisen verkkosivujemme optimointitarkoituksiin. Voit myös koska tahansa peruuttaa antamasi luvan tietojen keräämiseen tai käyttöön ilman syiden ilmoittamista. Ota tällöin yhteyttä julkaisutietojen osiossa annettuun yhteystieto-osoitteeseen. Vastaamme aina mielellämme tietosuojaohjeitamme ja henkilötietojesi käsittelyä koskeviin kysymyksiin.

Poistaminen

Sopimuksen täydellisen käsittelyn jälkeen ja vero- sekä kauppaoikeudellisten määräysten mukaisesti henkilötietosi poistetaan, jos et ole erikseen hyväksynyt niiden käyttöä muihin tarkoituksiin.

Evästeet

Tällä verkkosivulla käytetään evästeitä. Evästeiden avulla voimme esimerkiksi mukauttaa verkkosivua kiinnostuksen kohteidesi mukaiseksi tai tallentaa salasanasi, jotta sinun ei tarvitse syöttää sitä joka kerta uudelleen. Voit luonnollisesti vierailla verkkosivuillamme myös ilman evästeitä. Jos et halua, että tunnistamme tietokoneesi, voit estää evästeiden tallentumisen tietokoneellesi valitsemalla selaimesi asetuksista "Estä kaikki evästeet". Ohjeet siitä, miten voit tehdä tämän asetuksen, saat selaimesi valmistajalta. Jos et hyväksy mitään evästeitä, se voi kuitenkin rajoittaa sisältöjemme toimintoja.

Uutiskirjeet

Jos rekisteröidyt uutiskirjeidemme tilaajaksi sähköpostiosoitteellasi, käytämme sähköpostiosoitettasi ainoastaan uutiskirjeiden lähettämiseen siihen asti, että perut niiden lähettämisen. Voit perua tilauksesi koska tahansa uutiskirjeessä olevan linkin avulla tai ilmoittamalla siitä meille. Peruutuksen voi tehdä linkin kautta, sähköpostitse tai muulla tavoin.

Google Analytics -ohjelma

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc. ("Google") verkkosivujen kävijänseurantapalvelun Google Analytics -ohjelmaa. Google Analytics käyttää niin sanottuja "evästeitä", tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voidaan analysoida käyntejäsi www-sivustollamme. Evästeiden välittämät tiedot käynneistäsi www-sivustollamme siirretään tavallisesti USA:ssa olevalle Googlen palvelimelle ja tallennetaan sinne. Jos IP-osoitteen anonyymiys on aktivoitu näillä verkkosivuilla, Google kuitenkin lyhentää ennen siirtoa IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai muiden Euroopan talousalueen sopimusvaltioiden alueella. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle USA:ssa ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivuston ylläpitäjän toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja verkkosivuilla käyntiesi analysointiin laatiakseen verkkosivukäynneistä raportteja ja tuottaakseen verkkosivujen ja Internet-sivujen käyttöön liittyviä palveluita verkkosivujen ylläpitäjille. Google Analytics -ohjelman puitteissa selaimesi välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin. Voit estää evästeiden tallentumisen selainohjelmasi vastaavalla asetuksella, me haluamme kuitenkin huomauttaa, että siinä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täydessä laajuudessaan. Lisäksi voit estää evästeiden välittämien ja verkkosivuilla käynteihisi liittyvien tietojen (sis. IP-osoitteesi) keräämisen Googlelle sekä näiden tietojen käytön Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä saatavan selaimen plugin-ohjelman. Ajankohtainen linkki on http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Kysymykset ja tavoitettavuus

Jos sinulla on muita kysymyksiä tai myös tietosuojaa koskevia ehdotuksia, käytä Julkaisutieto-osiossa olevia yhteystietoja.

Tämä tietosuojalausuma perustuu SCHUTZWERK GmbH yrityksen (http://www.schutzwerk.com) moduulirakenteiseen tietosuojalausumalomakkeeseen ja sitä koskee Creative Commons nimen ilmoittaminen edelleen jaettaessa samoilla ehdoilla 3.0 Saksa lisenssi.

Kontekstisarake

Huomaa

Linkit muille Web-sivuille:

Schmersalin sivustolla on muille Web-sivuille johtavia linkkejä. Ilmoitamme täten, että Schmersal ei ole vastuussa muiden sivustojen tietoturvasta eikä sisällöstä.

Henkilötietosuoja:

Emme kerää mitään henkilökohtaisia tietoja ilman suostumustasi. Sinä yksin päätät, haluatko luovuttaa henkilötietojasi esimerkiksi painotuotetilauksen yhteydessä. Käytämme saamiamme tietoja yksinomaan pyyntösi käsittelyyn. Joissakin tapauksissa saattaa kuitenkin olla tarpeen tallentaa henkilökohtaisia tietoja asiakassuhteiden ylläpitoa varten.

Vastuuvapaus:

Emme ole vastuussa tällä sivustolla mahdollisesti olevista virheistä tai muutoksista. Schmersal ei ole missään vastuussa mahdollisista seuraamuksista tai vahingoista.