Turvallisuus ja normit

Myyntipäällikkö - Advancetec Oy
Haluamme vahvistaa tiimiämme ja haemme myyntipäällikköä

Myyntipäällikkö / Advancetec Oy

Advancetec on työympäristön turvallisuuden asiantuntija. Olemme osa saksalaista Schmersal-ryhmää, joka on yksi suurimmista teollisuuden turvaratkaisujen toimittajista. Yritys kehittää, suunnittelee ja toimittaa turvaratkaisuja teollisuuden koneisiin ja toimitiloihin.

Tuomme Schmersalin osaamisen ja yli 70 vuoden kokemuksen teollisuusautomaatiosta asiakkaidemme käyttöön Suomessa. Valikoimaamme kuuluu yli 25 000 tuotetta, joiden avulla suojaamme ihmisiä ja samalla varmistamme katkeamattoman tuotannon jatkumisen.

Haluamme vahvistaa tiimiämme ja etsimme:

Myyntipäällikköä

Vastaat osaltasi myyntitavoitteiden täyttymisestä syventämällä nykyisiä asiakassuhteita ja etsimällä aktiivisesti uusia sovellusmahdollisuuksia tuotteillemme. Osallistut osana työtäsi myös erilaisiin markkinointitoimenpiteisiin ja asiakasseminaareihin.

Asiakaskuntaamme kuuluu koko valmistava teollisuus Suomessa ja Virossa. Sekä koneenrakentajat että koneita käyttävät loppuasiakkaat tarvitsevat koneturvallisuuden päivitettyjä ratkaisuja. Näiden ratkaisujen myyminen on keskeinen osa kehittäessäsi liiketoimintaamme.

Olet valmis ottamaan vastuun jatkossa koko yhtiömme tuotemyynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Schmersal-ryhmässä on mahdollisuus myös kehittyä kansainväliselle uralle.

Hyvän kuvan sovellusalueistamme saat sivun alareunassa olevan Schmersal-linkin kautta.


Tehtävässä toimiminen edellyttää:
- sopivaa teknistä koulutusta (AMK, sähkö/automaatio) ja teknisen ratkaisumyynnin ymmärtämistä
- matkustamista kotimaassa asiakasyrityksissä sekä ulkomailla koulutus-ja kokoustapahtumissa
- monipuolista kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti)

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Osana tiimiämme saat mahdollisuuden kehittyä koneturvallisuuden ammattilaiseksi. Pääset myös hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti.

Lisätiedot ja hakemukset 28.3. mennessä henrik.andersson@advancetec.fi tai 0400-512 987/Henrik Andersson

 Turvallisuus ja normit

08.03.2017 
 Myyntipäällikkö - Advancetec Oy Lisää