Schmersal kehittää turvallisempia työympäristöjä

Schmersal ei ole pelkästään komponenttien valmistaja, vaan myös palveluyritys, joka pystyy tarjoamaan vankkaan osaamiseen ja kattavaan tuoteohjelmaan perustuvia järjestelmäratkaisuja. Schmersal toimittaa parhaat mahdolliset turvaratkaisut sekä koneisiin että toimitiloihin. Täältä saat lisätietoja koneturvallisuudesta ja alan normeista.Turvatuotteita valittaessa on koneturvallisuuden standardien ja normien tuntemuksella suuri merkitys. Schmersal työskentelee läheisessä yhteistyössä eri standardisoimiselimien kanssa ja pystyy siten aktiivisesti tukemaan ja auttamaan asiakkaitaan kussakin yksittäisessä tapauksesa täyttämään sekä kansalliset ja kansainväliset standardisoimisvaatimukset.
Tämän aihepiirin perustietoutta löydät näiltä kotisivuiltamme. Schmersalin turvallisuuskäsikirja "Safety on machines and engineering plants" sisältää yksityiskohtaista tietoa EU:n alueella voimassa olevista koneturvallisuusmääräyksistä. Yksittäisissä konkreettisissa kysymyksissä ovat omat koneturvaeksperttimme aina käytettävissänne.
lisää


Arkistossamme on laaja valikoima kiinnostavia artikkeleita, joissa käsitellään koneturvallisuutta eri näkökulmista. Osa artikkeleista on Schmersalin oman henkilöstön ja turva-asiantuntijoiden kirjoittamia, ja niiden ohella arkistossa on sitoutumattomien asiantuntijoiden laatimia artikkeleita. Kaikki artikkelit voi ladata pdf-tiedostoina download-osastoltamme. lisää


Haluatko tavata Schmersalin edustajia henkilökohtaisesti? Täällä on koko vuoden kattava kalenteri, jossa on Schmersalin osallistumistiedot alan messuille sekä tietoja alan muista tapaamisista ja turvallisuusseminaareista. lisää


Täällä on hyviä linkkejä koneturvallisuutta käsitteleviin aiheisiin. lisää


Pyrimme aina pitämään painotuotteemme ajan tasalla ja haluamme varmistaa niiden vaivattoman jakelun kaikille halukkaille.
Lähes kaikki tuoteluettelomme voikin ladata sivustomme download-osastosta. lisää