Schmersal yhteistyössä asiakkaittensa kanssa kehittää, valmistaa ja markkinoi komponentteja, järjestelmiä ja palveluja, joilla varmistetaan kaikille turvallinen ja toimiva työympäristö.

Tuotekehityksen päämääränä on sekä lisätä asiakkaitten kilpailukykyä ja tehokkuutta että myötävaikuttaa turvallisemman työympäristön kehittämiseen.

Schmersal on tunnettu Suomessa tuotteena ja tavaramerkkinä jo yli 50 vuotta. Vuodesta 1994 on Suomen edustajana toiminut Advancetec Oy. Yhteistyön tuloksena on syntynyt läheinen ja tiivis yhteys alan markkinoihin ja yrityksiin. Advancetec Oy keskittyy asiakkaiden palveluun, kouluttamiseen ja koneturvaratkaisujen osaamiseen.

Advancetec Oy:n toimipaikka on Äyritiellä, Vantaalla, Kehä III:n lähellä. Varasto-ohjelma räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan ja paikallisen kattavan varaston ohella on myös suora yhteys Schmersalin pääkonttorin varastoon Saksaan. Näin varmistetaan paras mahdollinen palvelutaso myös kiireellisissä tapauksissa.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja koneturvallisuuteen liittyvistä ratkaisuista, tuotteistamme tai niiden sovelluksista.


Henrik Andersson
Advancetec Oy
Schmersal - Advancetec Oy