Schmersalin ApplicationFinder

Schmersalin sovellusten valinta-avustaja näyttää, mitkä turvakytkimet ja -järjestelmät soveltuvat parhaiten erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pakkausteollisuuden tuotantolaitteiston rinnalla on nyt animaationa saatavilla myös elintarviketeollisuuden tuotantolinja.  Lisäksi Apple Storesta on ladattavissa myös laajennettu App Finder iPad-käyttäjille sekä Android- ja Windows-järjestelmien käyttäjille yhdellätoista kielellä.

App Finder näyttää käyttöesimerkkejä kuten esimerkiksi pakkauslinjojen läppien suojajärjestelmiä ja hygieniavaatimukset täyttäviä ratkaisuja elintarviketeollisuudelle, jotka esitetään havainnollisesti animaatioiden avulla.
Kun käyttäjä napsauttaa animaatiossa jotakin vaara-aluetta, avautuu ikkuna, jossa esitetään yksittäiset tuoteryhmät kullekin käyttöalueelle. Seuraavalla navigaatiotasolla kuvataan tuotesarjat ja niiden tärkeimmät tekniset ominaisuudet. Jos kyseisessä kohdassa on käytettävissä tuoteanimaatioita, ne voi käynnistää selaimessa hiiren napsautuksella. Muut yksityiskohtaiset tekniset tiedot, käyttöohjeet ja ladattavat CAD-mallit käyttäjä saa suoraan avaamalla online-tuoteluettelon. Tällä tavoin suunnittelija voi muutamassa sekunnissa valita lukemattomista malleista soveltuvat turvakytkimet ja saa konkreetteja tuote-ehdotuksia kaikilla teknisillä tiedoilla varustettuina.